Używamy ciasteczek do optymalizacji pracy serwisu i świadczenia usług na najwyższym poziomie.
Dalsze korzystanie ze strony oznacza zgodę na użycie plików cookies. Dowiedz się więcej:
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
The technical storage or access that is used exclusively for statistical purposes.
The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
6 Comments
Czy można dać maliny mrożone?
Nie próbowałam jeszcze z mrożonymi malinami. Obawiam się, że w przypadku mrożonych malin konsystencja kremu może wyjść zbyt wodnista.
Witam.A z jakich proporcji zrobić krem malinowy na fi 26 na jedno przełożenie + góra i boki tortu?a mrożone maliny rozmrozić?zblendować z sokiem które puściły czy bez?opcjonalnie można dodać śmietan fix?
Myślę, że ok. 500-600 ml śmietanki, 400-500 g serka mascarpone, ok. 400 g malin, 10-11 łyżek cukru pudru powinno wystarczyć na jedno przełożenie oraz obłożenie góry i boków tortu. Co do mrożonych malin, radziłabym odcedzić sok albo zwiększyć ilość mascarpone dla stabilizacji kremu.
A czy takim kremem można przełożyć żelkę malinową?
Jak najbardziej 🙂